Финалистите правят емоционални есета на тема "Приключението VIP Brother"

Тази вечер във VIP Brother live от 21:00 часа по NOVA зрителите ще проследят емоционалния полуфинал на най-любовния сезон на шоуто. Съквартирантите ще излеят душите си и ще разкажат какво са научили за себе си по време на двумесечното приключение, коментаторите за първи път ще имат възможност да отправят провокативните си въпроси директно към финалистите, а в края на вечерта двама ще финишират на осмо и седмо място.

Само два дни преди големия финал на VIP Brother 2017, финалистите ще имат много специална задача. Те ще трябва да останат насаме със себе си, да подредят мислите си, да синтезират преживяванията си за последните два месеца и да напишат есе на тема "Приключението VIP Brother". Какви изводи направи всеки един от тях, какво спечели и загуби ли нещо в шоуто, ще разберем съвсем скоро.

Полуфиналът на VIP Brother ще даде възможност на редовните коментатори да зададат своите горещи въпроси на живо, директно към финалистите. Кристина Патрашкова, Любен Дилов – син и Кали ще бъдат по-директни от всякога, а какви отговори ще получат, предстои да разберем.

След много емоции и откровения, с най-известната Къща ще се разделят двама финалисти и ще заемат почетните осмо и седмо място, а кои ще бъдат те, ще решат зрителите на NOVA.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.