Не пропускайте дейли епизода на Big Brother: Most wanted този четвъртък от 21.00 ч. по NOVA

За първи път в историята на Big Brother първите номинации за сезона се проведоха по регламент очи в очи. Преди церемонията да започне, обаче, Големият брат номинира служебно Луна, заради агресивно поведение на ръба на правилника за живот в Къщата.

Мисията на индианците бе обявена за неуспешна и в границите на резервата няма да бъдат внесени никакви провизии. Луна не се развълнува от този факт и уверено влезе в кухнята на каубойска територия, за да задоволи с чиста съвест битовите си нужди, което предизвика още един конфликт.

Освен Луна, Динко, Людмила, Фънки, Мариела и Кирил също се оказаха застрашени от изгонване и ще се борят за своето място в шоуто в понеделник.

Дали духовете в Къщата ще се успокоят, или атмосферата ще се нажежи още повече, ще стане ясно в дейли епизода на Big Brother: Most wanted този четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на Big Brother: Most Wanted и на официалната страница на Big Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.