Актрисата разказа за участието си в комедийния сериал на NOVA в “На кафе”

“Радвам се, че се срещам с Геро като екранен партньор в “Полицаите на края на града”. Голям Екипът е много голям и се работи много бързо. Надявам се, че зрителите ще се забавляват с готовия продукт”, разкри обичаната актриса Стефания пред Гала в “На кафе” по повод на участието си в новия български сериал на NOVA.

Екипът на “На кафе” се включи на живо от снимачната площадка и даде възможност на зрителите да станат свидетели на случващото се зад кадър. За първи път на едно място в полицейска комедия се събират някои от най-популярните и обичани български комедийни актьори, сред които, освен Стефания Колева,  са Герасим Георгиев - Геро, Румен Угрински, Милица Гладнишка. Мария Игнатова, Ненчо Балабанов и Алекс Раева също ще бъдат сред лицата, които участват в сериала. Заедно с утвърдените звезди ще изгреят и нови обещаващи таланти, какъвто е Кристиан Милатинов. Поредицата е със специалното участие на емблематичния тандем Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков. 

“Очаквайте много интересни полицейски истории с чувство за хумор”, сподели Герасим Георгиев – Геро от снимачната площадка на продукцията.

“Българското кино тръгва вече тръгва напред”, смята Геро, който е възползва от възможността да поздрави колегите си по повод на Световния ден на киното.

С премиерите на мащабни кино и телевизионни проекти като “Откраднат живот”, които се реализират с подкрепата на NOVA на всички платформи, медията сложи основите на нова за страната тенденция на завръщане към родните филми. "Полицаите от края на града" е още една стъпка в тази посока.

Какво още разказаха Стефания Колева и другите актьори от новия сериал на NOVA, гледайте във видеото от “На кафе”.

Очаквайте скоро комедийната поредица “Полицаите от края на града” в ефира на NOVA.