Гледайте дванадесети епизод на българския сериал тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Войната е в разгара си и е белязала съществуването на всички българи, които са на ръба на исторически промени в сагата "Дървото на живота". В епизода на българския сериал тази вечер по NOVA събитията ще бележат завинаги Вълчеви и голямата фамилия вече никога няма да бъде същата. Изтощени от безкрайните бойни действия на фронта, Йордан и Тодор получават тревожни новини от дома. Синът на Тодор е тежко болен и лекарите не са сигурни, че ще оцелее. Тази вест разтърся коравия македонец и той е твърдо решен да направи всичко възможно да се върне вкъщи, за да види детето си. Командването обаче му отказва отпуск, защото предстои офанзива. Тодор дат последствията от неговите действия?

По темата

Йордан научава, че брат му Христо е тежко ранен. Впуска се да го търси в лазаретите, където ще срещне един призрак от своето минало. Какво ще му поднесе тази среща и ще оцелее ли Христо?

В тила Илия продължава своите задкулисни игри за овладяване на фабриката, затягайки примката около Панто. Далаверите излизат наяве и Панто трябва да мисли за своето спасение. Какво ли ще предприеме в тази ситуация?

Не пропускайте дванадесети епизод на "Дървото на живота" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA.