Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. по NOVA

Поредните десетима късметлии се забавляваха и печелиха от щедрите игри в Национална лотария на 31 март по NOVA. 20-годишният Петър Никифоров от град Костинброд подкара прекрасния автомобил Citroen Elysee от играта “На крачка от късмета“. Успехът истински развълнува Петър и неговата приятелка Франческа, която го придружаваше в студиото.

“Ние сме дошли да печелим“, каза тя, когато се настани в колата заедно с победителя. Петър беше много изненадан от късмета си и сподели, че никога не е очаквал такъв развой на събитията. Щастливецът е земеделски производител и студент в специалност агрономство.

Красимира Чаушева от град Пловдив победи в играта “Сейфове“ и успя да утрои своята печалба. Щастливката ще сбъдне две свои мечти, след като игра невероятно и грабна страхотните 39 000 лева.

“Мечтая за едно хубаво пътешествие на топло с моя приятел“, каза Красимира. Освен за пътуване, тя ще използва печалбата, за да организира най-важното събитие в живота на всеки човек - своята незабравима сватба. Нейният опонент Калоян Арсов от град София си тръгна с утешителна печалба от 1000 лева, тъй като още в началото на играта отвори два хикса.

Евдокия Кривошиева от село Гела изтегли най-голямото число 47 и игра за колосалния джакпот, достигащ 2 400 000 лева в “МЕГА ДЖАКПОТ“. Късметлийката е на 45 години. По професия е търговски представител.

С “Колелото на късмета“ Евдокия определи, че ще се бори за джакпот от 100 000 лева. Тя даде три верни предположения и си спечели 20 000 лева. Петата сфера я изненада с екзотична 5-дневна почивка за двама в Дубай. Въпреки че беше много притеснена в началото на играта, Евдокия беше решена да играе докрай. С една грешка тя си натрупа 60 000 лева, като стигна до последната сфера. Участничката беше на една крачка от мега джакпота, но второ грешно предположение я раздели от него и я изпрати с половината от печалбата ѝ – 30 000 лева.

Вие може да сте следващият късметлия в игрите на Национална лотария. Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.