Не пропускайте щедрото предаване всяка събота от 19.30 ч. по NOVA

Най-щедрото шоу осигури огромни дози забавление, адреналин и страхотни печалби на поредните щастливци, открили късмета си с щедрите билети и игри. Захари Бахаров и Рая Пакова раздадоха печалби за колосалните 1 300 100 лева в Национална лотария на 31 март по NOVA.

С най-голяма печалба се отличи Павлина Ахладас от град Сапарева баня. Билет “Кеш х 20“ ѝ направи страхотна изненада, като и донесе сумата от 250 000 лева. “Много добре се чувствам. С печалбата ще направя ремонт на къщата и ще си купя ново жилище“, каза късметлийката.

Ася Пехливанова от село Българево забогатя с 250 000 лева от билет “Кеш Кръстословици 3“. Чекове за разкошни суми от 100 000 лева получиха Йонко Асенов от град Стара Загора от билет “Златните пирамиди за милиони“, Таня Тодорова от град Плевен от билет “Супер Лото +“, Ирина Бъчварова от град Бургас от билет “Кеш х 50“ и Златин Брожина от град Добрич от билет “Американско бинго 3“.

С по 50 000 лева набъбнаха банковите сметки на Митко Милачков от град София от билет “Златните пирамиди 5“, Павлина Митева от град Пловдив от билет “Супер Лото+“ и Ирена Йорданова от град Варна от “Кеш Кръстословици 3“.

Щедрият “Супер Лото+“ ощастливи с печалби от 10 000 лева Светла Стойнева от град София, Христо Христов от град Плевен и Георги Чайков, също от София. Гюлсер Мехмедов от град Сливо поле пък е късметлията, който позна и петте печеливши числа в играта Лото 5/35 “Златната топка“ и грабна 10 000 лева.

Чекове за печалби от 10 000 лева получиха и Санер Селим от град Исперих от билет “Диамантена 7“, Сезер Михайлова от град Велико Търново от билет “Silver & Gold“, Недялко Сълковски от село Бреница от билет “Кеш Кръстословици 3“, Мариян Янев от град Търговище от билет “Златната 7“, и Радослав Чолаков от село Змеица от билет “Златните пирамиди за милиони 2“.

Трима късметлии бяха на едно число разстояние от джакпота от 2 000 000 лева, включващ къща, спортна кола и 10-дневна почивка за  двама в играта “Лото 6 от 47“. Ангел Ангелов от град Добрич, Стефанка Стойчева от град Кюстендил и Петко Гегов от град Пловдив получиха чекове за печалби от 5000 лева.

“Златните пирамиди 5“ позлатиха с печалби от 5000 лева Васко Бошнаков от град Перущица, Славчо Великов от град Варна и Тодорка Веселинова от град София.

Захари и Рая раздадоха чекове за печалби от 5000 лева и на късметлиите Звезда Ангелова от град Шумен от билет “Двойно кафе“, Миглена Николова от град Варна от билет “Супер Лото+“, Керанка Тошева от град София от билет “Кеш Кръстословици 3“, Косто Костов от град Тетевен от играта “Лото спорт“ и Камен Банов от град София от билет “Китайски дракон“.

Вие може да сте следващият късметлия в игрите на Национална лотария. Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.