Коя двойка си казва “сбогом”?

Или всичко, или нищо – това желаят някои от героите на "София - Ден и Нощ" в следващите епизоди на рилиати сериала от вторник до четвъртък, в 22.00 ч., по NOVA.

Една от сериозните връзки в квартирата е заложена на карта. Изненадващи събития провокират истинско виенско колело от емоции и изненади между двама от приятелите в "София – Ден и Нощ". Разпадът е неизбежен. Но каква е причината за тъжната развръзка и има ли начин за връщане назад?

Неподозирани събития, но с положителен знак очакват една друга двойка – Калина и Ясен. Притисната от напрежението в работата и собствените си амбиции за кариера, Калина сякаш е все по-изнервена и във връзката си с Ясен. Осъзнавайки собствената си грешка, сестрата на Боби решава да предприеме сериозна стъпка към своя любим. Каква изненада подготвя Калина и дали Ясен ще възприеме добре нейната идея?

Изненади очакваме също при Стела и Лазар. Най-щурата двойка поема един от най-големите си рискове. Решени да работят заедно, те се сблъскват със сериозни проблеми. Намесата на Стела в управлението на автосервиза може би се отразява благоприятно върху бизнеса, но определено дразни Лазар. Назначаването на нов служител се превръща в ябълката на раздора. Кой е новият колега и защо предизвиква смут между двамата влюбени? Ще застрашат ли споровете за властта в сервиза връзката на Стела и Лазар или тя ще мине на друг етап?

Гледайте “София - Ден и Нощ" – тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук