Автомобилът на чаровния автомонтьор изчезва буквално пред очите му

Нови изпитания очакват героите на "София - Ден и Нощ” в следващите епизоди на рилиати сериала от вторник до четвъртък, в 22.00 ч., по NOVA.

Личният автомобил на Митко е откраднат пред очите му. Кой се осмелява да извърши тази нагла и показна кражба и каква е причината? Опитвайки се да запази спокойствие въпреки ситуацията, Митко забелязва, че историята с автомобила му е само началото на много сложен и заплетен казус. Казусът обаче се заплита все повече и Митко няма как да остане безразличен, когато става ясно, че един човешки живот може би виси на косъм. Впускайки се да помогне, той е въвлечен в събития с шокираща и неочаквана развръзка.

Въвлечена в съдбите на околните също е Галя. Влизайки в положението на едно от момичетата в нейната агенция, което проявява симптоми на анорексия, тя се чувства длъжна да помогне на всяка цена. Ослепителната блондинка е решена да стигне дори по-далеч, като се включи в сериозна обществена кауза за борба срещу коварната болест. Каква е изненадата за Галя, когато тя вижда реакцията на своя приятел Жоро и как това ще повлияе на отношенията им?

Връзката на Марина и Божидар също е подложена на сериозно изпитание. Двамата кръстосват шпагите на собствените си визии за бъдещето. Какво иска Божидар, което не е по силите на Марина, и дали двамата ще успеят да намерят път един към друг въпреки различните си позиции?

Гледайте “София - Ден и Нощ" – тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук