Припомнете си приключенията на шеф Манчев и шеф Саша Мишич в Русе днес от 18.00 ч. по NOVA

В най-драматичния епизод на четвърти сезон на “Кошмари в кухнята“ шеф Манчев се озовава в разгара на истинска балканска война за бъдещето на единствения сръбски ресторант в град Русе. Тази неделя в 18.00 ч. положението в предаването ще бъде изпълнено с хаос, крясъци и сръбска музика, а кошмарите ще са по-дълбоки от водите на Дунава.

Следвайки течението на живота и на реката, Зоран Здравкович от сръбския Лесковац се озовава в Малката Виена преди 10 години. Със себе си той носи тайната на автентичната сръбска скара, майсторлъка на занаята и старите рецепти на майка си.

Преди да намери пристан в Русе обикаля цяла България, работейки и в София, и на морето. Душата му е в занаята и не може да си намери място, ако не прави това, което обича.

Преди точно 1 година заедно със съдружник, който осигурява основната инвестиция, отварят ресторант “Кафана – Сръбски гурмани“ с 200 места. Интериорът е по сръбски тертип – просторно, чисто и красиво, но по българския вкус прилича повече на поддържана столова. Клиенти липсват, персоналът не е обучен, а работата не върви.

Задачата на шеф Манчев този път ще надмине обичайните проблеми, с които се сблъсква, защото кошмарите тук са не толкова в кухнята, колкото между собствениците и има реална опасност да потопят ресторанта в крайдунавския град.

Шеф Манчев се вижда принуден да изпрати зов за помощ на колегата си от сръбските “Кошмари в кухнята“ – шеф Саша Мишич. Двамата ще запретнат ръкави и ще успеят да накарат Зоран за първи път от дни не само да стъпи в кухнята, но и да започне да готви, както само той умее. От екрана се носи силно ухание на пълнен костур с лимон и розмарин, на свежо агнешко, на плескавици и ущипци, леят се мъжки сълзи и тъжна балканска музика.

Ще има ли сръбската драма холивудски финал, или ще завърши като класическа балканска история, не пропускайте да видите в едно от най-вълнуващите издания на “Кошмари в кухнята“ тази вечер точно в 18.00 ч. само по NOVA.

Ако искате шеф Манчев да помогне и на Вас, запишете се за участие в новия сезон на “Кошмари в кухнята” на имейл koshmari@ntv.bg