Актьорът и Дария Симеонова вдигнаха завесата на снимачния процес пред Симо и Богдана в рубриката "Петък отива на БГ кино"

"Резултатът и гледаемостта са резултат от любовта на зрителите", сподели формулата на успеха Емил Марков по време на гостуване при водещите на БГ Радио – Симо и Богдана. "Екипът е чудесен, стиковахме се страхотно и въпреки различни препятствия винаги отиваме с настроение и мотивация да си свършим добре работата", сподели Дария Симеонова.

По темата

И двамата актьори признаха, че са впечатлени от страхотните отношения между всички замесени в дългия снимачен процес. "Работил съм години наред като сценарист в различни продукции. Мога да кажа, че най-трудно е началото, когато един образ се развива – до голяма степен неговото надграждане и продължение в една или друга посока зависи и от това какво актьорът ще даде на героя", допълни Емил Марков, който освен в ролята на доцент Захариев, участва и като сценарист в екипа.

Двамата обещаха вълнуващ финал с двоен епизод на "Откраднат живот: Критична точка", който зрителите ще видят на 29 май в 20.00 ч. по NOVA. Във вторник вечер екип, актьори и фенове ще видят развръзката на пети сезон по време на специално събитие и прожекция в Дом на киното.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.