Бурни реакции в Къщата след изгонването на Нора Недкова

Big Brother ще изпрати Съквартирантите в каменната ера с новата мисия "Бедрок", където ги очакваха тежки камъни за преборване. Отборният дух ще бъде сломен, но не от първобитните сечива, а от острите думи на Кулагин и драматичните реакции на Диона. Кои от Съквартирантите  прекараха нощта на открито и кой показа вътрешната си сила, ще разберем довечера от 21.00 ч. във  VIP Brother: Женско царство само в ефира на NOVA.

По темата

Първите номинации, съчетани със светкавични елиминации също разбуниха духовете в Къщата. Нора Недкова е първият Съквартирант, напуснал VIP Brother: Женско царство. Такава бе волята на зрителите на NOVA. Непосредствено след като излезе от Къщата, Нора бе посрещната от Ники Кънчев, който й даде възможността да спаси един от съквартирантите от изгонване посредством "вълшебния" щит на SDI. Младата красавица заяви, че според нея, единственият човек, който заслужава да спечели това шоу е Ваня Костова и съответно даде на нея защитата от изгонване за следващите номинации. Нора заяви, че единственото, за което съжалява е, че не е успяла да покаже повече от нейното "вътрешно аз".

Снимки от напускането на Нора на Къщата може да видите ТУК

Реакциите след напускането на Нора бяха бурни- едни се радваха, други изпитаха разочарование, а други планираха следващите си тактически ходове. Кой как реагира ще видим днес в епизода на VIP Brother 2018: Женско царство от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването.