Звездите Асен Блатечки и Бойко Кръстанов влизат в ролята на наемни убийци, млади талантливи актьори играят заложници

С амбицията да се превърне в една от най-мащабните уеб продукции на 3 октомври във Vbox7.com своя дебют ще направи екшън-трилърът “Пъзел: Похитени“. Суперпродукцията на 7Talents събира звездите Асен Блатечки, Бойко Кръстанов и Мона Гочева, както и едни от най-талантливите млади актьори у нас. Сюжетът на поредицата се завърта около група приятели, които стават неволни жертви на опасните престъпници Зак и Боби (в ролите са Блатечки и Кръстанов) и ситуацията излиза извън контрол.

По темата

Програмистът Тони и приятелите му Ира, Вал и Ади решават да прекарат петък вечер в ескейп стая, но объркват адреса и попадат на сцена на истинско убийство. Там са пленени от престъпниците Зак и Боби, които не могат да избягат от местопрестъплението, преди да са отворили сейф с важни документи. В продължение на една нощ Тони и приятелите му трябва да измислят как да спасят живота си, поемайки нетипични рискове и научавайки за себе си повече, отколкото биха желали.

Номинираният за престижното отличие “Икар“ Антъни Пенев споделя, че получава страхотни съвети от Блатечки и Кръстанов по време на снимачния процес. В сериала актьорът влиза в образа на умния и самоуверен програмист Тони, който има отговор на всеки въпрос и готов план за всяка ситуация. В ролята на неговата екранна приятелка се превъплъщава чаровната Мария Сотирова, която определя актьорската игра на всички в сериала като достойна. Нейната героиня Ади е инструктор по сноуборд и сърф, а най-добре я описват определенията интригуваща и непредсказуема.

“Докато работим по определени сцени, се усеща енергията между нас. Характерите на героите се развиват, а крайният резултат е наистина удовлетворяващ“, споделя за участието си в сериала младият актьор Александър Евгениев. Той играе Вал - чаровният и импулсивен най-добър приятел на Тони от детството. В каста на “Пъзел: Похитени“ влиза още прекрасната Мона Гочева в ролята на актрисата Ира, която иска да бъде известна и често използва флирта като оръжие, за да постига целите си. Мона е любимка на публиката и добре позната от уеб форматите “Секс Лафче“ и “Не така, брат!“.

В уеб продукцията се включва и награждаван журналист – прекрасната Петя Стефанова, носител на "Златно перо". Специално участие в сериала има и легендарната българска куклена актриса Слава Рачева. За ролята си в сериала, тя споделя, че е била истинско предизвикателство. “Често се срещат възрастни дами, които опитват да налагат своите норми на поведение и ми беше интересно да вляза в образа“, добавя талантливата актриса.

Феновете могат да гледат първия епизод на “Пъзел: Похитени“ на 3 октомври във Vbox7.com. Всяка нова порция изненадващи обрати и напрегнати екшън сцени ще бъдат онлайн всяка сряда.