Ричард отново получи щита на SDI

Във вечерта на петите елиминации ситуацията в Къщата беше извънредна. Заради неспазване на правилата от Ваня и Кулагин елиминациите бяха отменени и двамата бяха изправени пред вота на зрителите, които гласуваха на Facebook страницата на шоуто за този, когото искат да изгонят. Кулагин събра 71% и напусна принудително шоуто. При излизането си Кулагин беше освиркан, но заяви, че той е бил жертвата. Гримьорът даде щита на SDI на Ричард.

Снимки от напускането на Валентин Кулагин може да видите ТУК

Кулагин поиска спешна среща с лекар, заради подут пръст. За това той обвини както Big Brother заради мисиите, които се дават, така и Петко, който се опита да го прибере при опита му да напусне Къщата. Докато чакаше лекарския екип, Валентин започна да чупи сервиза в Къщата, да се заканва на Съквартирантите и на Big Brother, дори лекарката, която дойде да прегледа гримьора, трябваше да изтърпи враждебното му поведение.

Кулагин бяга от Къщата на VIP Brother 

Ваня Костова беше единствената, която се опита да разбере и помогне на Кулагин по време на престоя му в Къщата, но и певицата не издържа на поведението на гримьора и в крайна сметка изпусна нервите си. В крайна сметка двамата бяха предложени за изгонване от зрителите и този път Кулагин загуби и напусна шоуто.

Ураганът Кулагин сее разруха - VIP Brother 2018

Как ще живеят Съквартирантите без Кулагин, какво ни очаква във VIP Brother, ще разберем още утре вечер от 21.00 ч. в ефира на NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването.