Актьорът разказва за развитието на героя си в хитовия сериал в интервю за списание OK

“В образа на Банков харесвам това, че когато дойде в болницата на “Откраднат живот”, имаше едни виждания, но после самият живот доста го промени. Защото животът е това, което се случва, докато градим планове. И като всеки нормален човек той се видоизмени. Което е хубаво, както се казва, само идиотът не мени мнението си. Не харесвам това, че всеки човек има своите слабости и в старанието си да не нарани някого, не говори толкова открито, колкото му се иска”, споделя Юлиан Вергов за героя си в най-успешния български медицински сериал в интервю за списание OK!.

“Предпочитам всяка роля, която ми предложат, да е предизвикателство и да ми е интересна“, разкрива известният актьор и допълва, че никога не му е омръзвало да играе някой друг, а в образа на доцент Банков ще остане колкото е необходимо.

“Театърът е нещо, което учим цял живот, театърът е място, където развиваш въображението си и актьорските си способности, след което ги прилагаш в киното“, разказва Юлиан Вергов.

Цялото интервю на  Юлиан Вергов може да прочетете в новия брой на списание ОК!.

Не пропускайте как ще се развие историята на доцент Банков в следващите епизоди на най-успешния български медицински сериал “Откраднат живот: Анатомия на гнева” от вторник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.