Уеб продукцията стартира на 1 ноември и ще разкрие перипетиите на студентския живот

Студентския живот през погледа на един от любимите уеб персонажи у нас ще проследи новият проект на продуцентския екип на 7Talents - "Унилайф".

Проектът е дългоочакваното и естествено продължение на супер успешния "Не така, брат" – уеб сериалът, който промени историята на дигиталните продукции в България, събирайки 44 милиона гледания на всички платформи. Новата студентска комедия стартира на 1 ноември във Vbox7.com и ще разкрие перипетиите, през които минава съвременният студент. Сериалът ще проследи живота и развитието на един от най-разпознаваемите млади хора в България – Мино Караджов, познат като Мишо от любимия тийнейджърски сериал в България – „Не така, брат“. Освен с ролята си в първия уеб сериал в България, Мино привлече вниманието към себе си и със своите научни постижения и социално отговорното си поведение. Той бе лице на едни от най-големите социални кампании в България – "От теб зависи" и "С тениска на бала".  

Сюжетът на "Унилайф" се завърта около отличника на гимназията – Мишо, който е приет в най-престижния български университет и влиза в студентския живот, амбициран да се докаже в новата среда и да се реализира на всички житейски нива. Той открива сред състудентите си сродни души от цяла Европа, застава пред нови предизвикателства и чертае планове да се превърне в суперзвезда сред колегите си. Оказва се обаче, че университетският живот изправя серия от ситуации пред него, показващи, че съдбата има други планове за младежа.

В главните роли освен Мино Караджов, ще видим и Мари Константин, инфлуенсър в социалните мрежи и дъщеря на телевизионната водеща Гала, Доби Тафкова, една от фаворитките в уеб-риалитито "InstaQueen", Ясен Атанасов, студент в НАТФИЗ и син на големия български актьор Атанас Атанасов и участник в проекта "Да се изгубиш нарочно".

Не пропускайте да гледате първия епизод на "Унилайф" на 1 ноември. Може да следите сериала  всеки четвъртък във Vbox7.com.