Тони разкрива, че Ади му е изневерила в новия епизод на трилъра

Дълбоко пазени тайни излизат наяве, а страхът от похитителите взема превес в "Пъзел: Похитени". Феновете ще станат свидетели на нов план за бягство, опит за отваряне на сейфа и любовно предателство. Не пропускайте да гледате новия епизод на спиращия дъха трилър първо във Vbox7.com.

Напрежението сред приятелите достига връхната си точка. Попаднали в капан, четиримата се опитват да измислят нов план за бягство. След като наемникът Боби разкрива дълбоко пазена тайна на Ира, актрисата изпада в паника. Вал дава нова идея как да избягат, но рискът е голям.

Междувременно Зак и Боби правят нов опит да отворят сейфа и да довършат задачата си. Младият наемник открива необходимите за целта инструменти, а неговият ментор поема нещата в свои ръце. Ще успеят ли престъпниците да осъществят плана си, гледайте в "Пъзел: Похитени".

Вал убеждава Тони и Ира, че единственият шанс да се спасят е да стигне до долния етаж по перваза, но Ади е притеснена. Приятелката на Тони показва огромна загриженост за живота на Вал, а това не остава незабелязано от гаджето й. Важно разкритите и приятелско предателство ще оставят програмиста без думи.

Нова порция изненадващи обрати и напрегнати екшън сцени ще бъдат онлайн във Vbox7.com всяка сряда в 16.00 ч. Повече информация можете да намерите на официалната Facebook страница на сериала.