Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

В последния епизод на телевизионната игра "Семейни войни" участваха семейство Жотеви и семейство Шереметеви. Играта премина под тоталното надмощие на Шереметеви, които и в петте рунда натискаха първи бутона, като печелеха във всеки един. Крайният резултат бе повече от убедителен 594:0 в полза на Шереметеви. В "бързия" рунд те не успяха да съберат 200 точки и се зарадваха на 1000 лв. от това предаване.

От тази вечер любителите на "Семейни войни" ще имат възможност отново да си припомнят забавните семейства и интересните игри от сезона. Отново ще се смеят на неочакваните отговори, ще стискат палци на героите и ще преживеят победите с шампионите, защото "Семейни войни" са полезни за вашето здраве.

През сезона редица семейства покориха "Бързи пари" и спечелиха по над 5000 лв. от епизод. Много от тях обаче изживяха и емоции, които дълго ще ги топлят, защото споменът от играта ще им остане за цял живот. 

Тази вечер предстои играта на семействата Палачорови от Стара Загора и Димитрови от Плевен. Как двете семейства ще влязат в битка с интересни въпроси и ще дават непринудени отговори?

Кой грабна плакета и кой продължи напред, вижте в "Семейни войни" още тази вечер, от 18.00 ч. по NOVA.