Боби инсценира убийството на Ира

Въртележка от емоции и опасни ситуации ще преживеят героите в новия епизод на "Пъзел: Похитени". Някой чука на вратата и заплашва да извика полиция, а Тони ще направи опит да отвори сейфа. Защо приятелите ще пробват да се съюзят с Боби, не пропускайте да разберете във Vbox7.

Боби инсценира убийството на Ира в опит да заблуди Зак. Приятелите изпадат в шок и губят надежда, че ще успеят да се спасят. Ситуацията обаче се променя, когато някой чука на вратата. Вал получава важна задача – да се отърве от възрастната дама. С насочен към гърба му пистолет, младежът влиза в ролята на любовник на убитата от наемниците Петя.

Междувременно Тони разкрива, че Ира е жива. С нови сили и адреналин в кръвта, програмистът решава да предложи на похитителите помощта си в отварянето на сейфа. Зак се съгласява и му дава срок от един час да се справи със задачата, а при неуспех животът на приятелите виси на косъм. Ще успее ли, не пропускайте в новия епизод на "Пъзел: Похитени".

Тони се опитва да сключи сделка с Боби зад гърба на Зак. Приятелите правят опит да притиснат младият наемник. Закоравелият престъпник Зак отправя жестоко предизвикателство към Тони, Ади  и Вал. Какво е то и ще се осмели ли някой да го изпълни? Отговорите можете да намерите във Vbox7.

Нова порция изненадващи обрати и напрегнати екшън сцени ще бъдат онлайн всяка сряда в 16.00 ч. Повече информация можете да намерите във Facebook страницата на сериала.