Местността Крако: нова следа и илюзия

Мардин поема по нова следа, свързана с древно кралско семейство и техния наследник. Каква е тя и какво открива младият учен в замъка в Крако, не пропускайте да видите в новия епизод на "Канага" първо във Vbox7.

След пречистващ ритуал, Мардин претърпяват пълна метаморфоза. Той е по-концентриран и отдаден на търсенето на баща си, а виденията му стават все по-ясни и го отвеждат до следващото място от вълнуващото пътуване.

Връщайки се назад в 1983 г. в местността Цистернино, физикът забелязва пръстен със специфичен герб. Йаз, който помага на младия учен в разчитането на древни символи, му разкрива значението и символиката на пръстена. Оказва се, че това е кралският герб на семейство Де Сейнт Фонт. Каква е връзката на кралското семейство с физика?

Опитвайки се да открие последния наследник на кралския род, Мардин отива в местността Крако, където се намира техният замък. Там той се среща с изгубено малко момиченце, което твърди, че живее в замъка.

Кой е наследникът на древното кралско семейство и какво общо има той с младия учен? Не пропускайте да проследите вълнуващото пътуване на Мардин и приключенията му в новия епизод на "Канага" само във Vbox7.

Може да следите "Канага" всяка сряда във Vbox7.