Разкритията на финала на сериала, който се превърна в тотален хит сред публиката, се оказват пагубни за героите на екранните братя Владо Карамазов и Христо Петков

На път към студиото на „Здравей, България“ Владо Карамазов и Христо Петков от хитовата криминална поредица се засичат с Премиера. „Издадох на Премиера кой е убиецът от „Дяволското гърло“, но не с думи, а с жестове. Той много се зарадва, но беше по-любопитен за нашите отношения с Теодора Духовникова“, пошегува се Владо Карамазов.

„Не можем да ви кажем кой е убиецът, но мога да ви издам, че довечера ще има поне още два трупа, преди да го хванат. Със сигурност престъплението ще се разкрие, това е ясно“, допълва Христо Петков.

Георги Златарев: Хората не вярват, че аз съм убиецът в „Дяволското гърло"

„Асен е по-смелият от двамата братя и ще ми помогне да разплета случая, но това което ще разкрием няма да е никак приятно, дори напротив. То ще бъде пагубно както за моя персонаж, така и за този на брат ми. – разказва Владо – Хората ще видят, че този сериал свършва с категорична точка. За мен „Дяволското гърло“ е един телевизионен шедьовър, който трябва да си остане такъв. Не знам дали ще има продължение, но аз харесвам сериалите в такъв формат, в 12 серии. Така се получава качествен продукт.“

Въпреки че са много близки в живота, Владо и Христо за първи път влизат в ролята на екранни братя. „Ние с Христо сме от един клас. Оттогава сме много близки с него.“

Диана от „Дяволското гърло": Най-трудна беше сцената с шамара, който получих от Теодора

„Видео дневникът, който направих по време на снимките, е една вратичка към снимачния процес и се радвам, че хората го харесаха. Останаха ми още 15 видеа, които ще пускам и след края на сериала. Христо също участваше в тях.“ „Аз бях осветител“, шегува се Христо.

Руфинка от „Дяволското гърло“: Мистиката е навсякъде. Тя е част от живота!

„С Евтим Милошев сме тандем, който винаги има късмет и все се чудим кога този късмет ще приключи. Готвим се за момента, в който ще ни изневери, но се радвам, че това не се случи с , „Дяволското гърло“ споделя Владо.

Не пропускайте големия финал на „Дяволското гърло“, кой е убиецът и как ще приключи заплетената криминална история - тази вечер в 22.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Дяволското гърло“ във Facebook