Зад кулисите на „Маскираният певец” надникна Драгомир Танев

Кои са мистериозните звезди три седмици след старта на предаването, този въпрос не спира да вълнува зрителите на NOVA телевизия.

Екипиран с огромна доза любопитство, Драгомир Танев успява да надникне зад кулисите на „Маскираният певец”. Гид по следите на звездите е дизайнерът на маските Кремена Халваджиян. За първи път в „Събуди се” тайните падат.

Димо Алексиев се оказа Рицарят в „Маскираният певец“

„Първото нещо, което нарисувах в една безумна сутрин, беше костюмът на Бика. Моята идея беше за бика и за тореадора, който го убива. Как самото животно отмъщава на своя мъчител”, разказва Кремена Халваджиян.

За първи път екип извън хората от продукцията са допуснати зад кулисите на вълнуващото предаване. Дизайнерът на костюмите Кремена Халваджиян споделя, че през целия си живот не е имала толкова напрегнато лято, защото е правила успоредно костюмите на „Маскираният певец” и на „Пътят на честта”.

Джулиана Гани е разкрита в мистериозното шоу „Маскираният певец“

„Много време ми отнеха всички костюми. Имах лошия късмет да попадна на човек, който трябваше да ми помага, но за малко да провалим изобщо правенето на костюми. Трябваше да преправям изцяло костюма на Рицаря, но стана много хубав накрая. Много труден беше костюмът на Гарвана, който тежи около 35 кг и беше изключително сложен като конструкция. Работех, разбира се, с доста шивачи, както и с хората, които правеха маските. Те са най-добрите, работят с много американски продукции. Много усилия положих и за Розата, защото не е тайна, че ми е слабост и настина стана точно такава, каквато исках”, признава Кремена Халваджиян.

Маги Халваджиян – от кухнята на „Маскираният певец“

„При Пилето особеност е, че то вижда само от тези две дупчици при човката, а не от самите очи. На много различни места са очите при Розата и Лъва. В другите маски очите са си на място. Тези костюми се случиха в сутрините, някъде между 6.00 ч. и 7.30 ч., когато ставах, за да хуквам към сериала. Сутрин имах около час и половина да скицирам някакви неща, докато си пиех кафето. До този момент не бях рисувала и животни, но се оказа, че успях да се справя”, разкрива известната дизайнерка.

Нови осем участници в „Маскираният певец“

„Костюмите не са заимствани от американското шоу. Защото там веднага се вижда с какви бюджети работят и с какви материали. Предполагам и какви екипи имат. Смешното беше, че като стартирахме и мина първият лайф, синът ми, който е оператор, веднага ми писа, че са ми взели Розата. И аз се притесних да не излезе новината, че аз съм заимствала роза от тях. Но се оказа, че ние сме стартирали преди тях”, споделя Кремена Халваджиян.

Още много любопитни подробности затова как са правени пробите на костюмите и кои звезди са пратили неверни мерки, можете да видите във видеото на „Събуди се”. 

Повече информация можете да откриете на официалната Facebook страница и Instagram профил на шоуто.