Георги от Прабългари разказва за участието си в „Игри на волята” в предаването „На кафе”

В поредната елиминационна битка в „Игри на волята: България“ отпадна Георги от Прабългари.Тази сутрин той е в студиото на „На кафе” и споделя чувствата си, след отпадането от играта.

Георги напусна „Игри на волята: България“

„Има неща, които съм казал, и сега не се гордея с тях. Но когато човек е ядосан, казва истината. В живота съм спокоен, но когато има спортни състезания явно излиза спортната злоба наяве”, призна Георги.

Йоана напуска „Игри на волята: България“ по собствено желание?

„Ако имах възможност да сменя племето, винаги бих останал в Прабългари, защото не съм човек, който се отказва, когато има напрежение. Просто не обичам предателствата. За мен тези хора ме изпратиха на битка, в която се страхуваха те да отидат. Затова изгорих знамето. Защото не искам да съм част от тези хора”, призна бившия член на племето Прабългари.

Изненадваща номинация за Георги в „Игри на волята: България“

„Аз съм сигурен, че ако бяхме на плажа или в рибарската колиба, щяхме да сме по-добре. Защото жените нямаше така да пушат и да пият алкохол. Смятам, че това е състезание за силни характери. За хора, които не са обиждат лесно. За хора, които са отишли да покажат възможности. А не за такива, които си поръчват скариди и октоподи всяка вечер”, заяви Георги.

Прабългари отново в лукса в „Игри на волята: България“

Какво не му е достигнало в играта и дали съжалява за квалификациите, които е залепил на другите участници, можете да видите във видеото в „На кафе”.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.