Славяни са в рибарската хижа, Траки на плажа

Днес се проведе битката за територия в „Игри на волята: България“. В нея войните играеха на различни позиции. Един боец от всяко племе подаваше топка към заградено поле, в което по две жени от всяко племе се бореха за топката. Целта беше да я хванат и подадат извън преградата на техен играч, който седеше върху пейката, той от своя страна трябваше да я подаде на последната позиция, от която играчът трябваше да вкара кош. Целта беше да се вкарат 5 коша. Играта се оказа истинска касапница за нежния пол, момичетата не жалеха юмруци, лакти, бутане и дори хапане, за да спечелят топката. В една такава ситуация между близначките, Амелия – Мира и Марешка, последната падна лошо и си удари главата, което наложи влизане на екип и извеждане от битката. Дали Маша ще продължи участието си в играта?

Георги напусна „Игри на волята: България“

В крайна сметка Прабългари отново бяха най-добри и спечелиха битката и за четвърта поредна седмица ще спят в луксозната вила. Роберта прие победата като знак, за ново начало без кавги при племето, а останалите са доволни, че се справиха и без Георги. Втори останаха Славяни. Веселин смята, че е виновен за загубата, защото не е успял да вкара повече кошове от Юлиян. Последни останаха Траки, които ще живеят на безлюдния плаж, а според Александър това ще е шанс да се сплотят.

Йоана напуска „Игри на волята: България“ по собствено желание?

Проблемите на Славяни не са само с Марешка. Бояна също сподели, че изпитва болка в ръката си и след консултация с лекар се върна при племето с шина на ръката и стана ясно, че няма да може да участва в силовите битки. „Имам чувството, че някой ни урочаса“, сподели Марешка.

Изненадваща номинация за Георги в „Игри на волята: България“

При Траки напрежението между Атанас и Добрин не спира. Двамата постоянно се карат, което влияе и на останалите от племето. Повод за скандалите са разбиранията на Добрин за живота, популацията на рибите, лова им и най-вече постоянното му говорене по темата. Според Наско обаче, Добрин само говори, а не спазва нищо от казаното. Как ще се развият отношенията им и дали Атанас не е обречен да е вечно номиниран от племето си, което иска тишина и спокойствие?

Прабългари отново в лукса в „Игри на волята: България“

След напускането на Георги, Стоян се дистанцира от Прабългари. Най-вече има напрежение между него и Юлиян. В игра измислена от Венцислава се наложи Стоян да имитира Юлиян. Спасителят показа на всички как всъщност Юлиян е опитвал да заговорничи с него и Георги и да номинират жените. До къде ще стигнат двамата и на чия страна ще застанат останалите ще разберем в следващите епизоди.

Утре вечер предстои капитанската битка, в която отново ще видим три жени. Как ще бъдат избрани те, за какво ще се борят и кой ще спечели, ще разберем утре от 21.00 часа по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си