Марешка Бардем, последният участник, който напусна „Игри на волята в "На кафе"

Марешка Бардем е поредният участник, който напусна „Игри на волята. България”. Тя работи като модел, била е Playmate Of The Year, снимала се е на корица на сп. „Плейбой”. Израснала е в много консервативно семейство. Омъжила се е много млада и е изпитала жестоко отношение към себе си.

„В „Игри на волята. България” разбрах какво е да имаш семейство. Усетих, че ме приеха. Почувствах се в свои води най-накрая. В началото аз бях толкова критична  и груба към другите участници, не ме нарани номинацията”, заяви Марешка

"Нищо лично": Марешка от "Игри на волята. България"

„След „Игри на волята. България” реших, че трябва да започна нов живот, направо се преродих. Доста неща осъзнах за себе си. Аз съм родена във Варна, но родителите ми са от Чечня и реално бяхме бежанци тук. Така че са започнали от нулата. Много ми се караха, когато говорех на български и руски, караха ме да говоря на чеченски. В семейството ми най-много обичам баща ми  и заради него съм търпяла всички унижения. Но той не ме разбираше, а майка ми го лъжеше и не признаваше, че ме бие. Правеше, че аз съм вдигнала ръка, затваряше се в стаята и плачеше, така че все аз бях наказана. Реално никога не съм имала майчинска любов”, разказва красивата славянка.

Марешка напусна „Игри на волята: България“

„Имам две сестри. И се радвам, че се опълчих на родителите си, защото към тях отношението вече е друго. След като излязох от „Игри на волята. България” им написах, че ги обичам. Те са ми семейство. Казах им, че ако имат нужда на нещо, винаги съм насреща. И те ме потърсиха, но ми казаха, че трябва да си изтрия профилите в социалните мрежи, снимките си, да спра да се развивам като модел. Но на мен това ми е мечта. Аз съм щастлива така”, признава Марешка.

Марешка срещу Амелия–Мира в „Игри на волята: България“

Кое е било най-тежкото решение за силната чеченка и кой трябва да спечели "Игри на волята. България", вижте във видеото от „На кафе”.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес