Марешка напусна „Игри на волята: България“, а Амелия-Мира спечели трети елиминационна битка

Марешка е поредният участник който напусна „Игри на волята: България“. Днес тя твърди, че болката я прави още по силна в "Нищо лично" в "Събуди се".

Марешка напусна „Игри на волята: България“

"Понякога се жертваш заради семейството. Затова щом не съм добър играч, беше правилно да си тръгна. След като си ударих главата, самочувствието ми падна и реших, че може би е дошло време да си тръгна", призна една от най-волевите участнички в игрите.

Марешка срещу Амелия–Мира в „Игри на волята: България“

"При контузията имах петна пред очите, трябваше няколко дни да лежа, нищо не можех да правя, чувствах се безполезна. Разбрах за себе си, че винаги давам всичко от себе си за другите, но когато трябва да се боря с близък човек, вече нямам този хъс. Амелия повече искаше тези пари, постоянно ми говореше за тях, как иска да уреди живота на децата си и реших, че тя ги заслужава повече", призна Марешка.

Амелия-Мира отново номинирана в „Игри на волята: България“

"В момента заминавам за Москва, там имам фотосесия, но вече не с животни, защото три пъти ме нахапа куче за врата. И беше на два милиметра от сънната артерия, размина ми се на косъм. Ходих да си лея коршум, въпреки че никога не съм вярвала в такива неща. Ритуалът беше за махане на магии. На финала трябва да хвърля катинар в морето", разказва красивата славянка.

Венцислава стана част от ТРАКИ в „Игри на волята: България“

"Целият ми живот до сега беше като подготовка за шоу на "Игри на волята. България". Майка ми ме биеше постоянно, а баща ми налагаше някакви правила. Седяла съм гладна с мъжа ми, родена съм във Варна, но родителите ми решиха пак да се върнем в Чечня. Там срещнах едно момче, чеченец - младо, детска любов, и имахме дете. Но животът ми с него беше много тежък - постоянно ме унижаваше, бях като робиня, не ми даваха да си прегръщам детето, защото го считаха за проява на слабост", припомня си историята на своя живот Марешка.

Още за болката и препятствията, които се срещнала в живота си Марешка, можете да видите във видеото "Нищо лично" от "Събуди се".

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.