Гледайте епизода на туристическото предаване в неделя от 13.00 ч. по DIEMA

На Малдивите островите-курорти стават все повече и повече. Техните индийски, английски и американски собственици се стараят да предлагат все повече и по-лъскав лукс, защото за всички Малдивите са лелеяна мечта за почивка в Рая. Но когато в тази компания се намеси италиански вкус - играта става много интересна.

Италианските собственици на Emerald Maldives Resort & SPA са заложили на стил, който трудно може да бъде надминат. Вложени са много средства, усилия и най-вече въображение, с което да бъдеш омагьосан от първия миг, в който стъпиш на белия коралов пясък.

Да се събудиш в бунгало над океана е доста необикновено преживяване.

Надводните бунгала са рядко срещани и не са широко достъпни заради високата си цена. В света има по-малко от 200 курорта с надводни бунгала и много от тях са разположени в далечни дестинации. Тези екзотични къщи са по-скъпи за изграждане от стандартните хотелски вили и стаи и повечето не са подходящи за семейно пътуващи, заради директния достъп до водата.

Панорамните гледки и директният достъп до вода, които предлагат, ги правят съблазнителни за двойки, които искат да се усамотят.

"Без багаж" ни отвеждат до слънчевия бряг на Емералд.

Гледайте новия епизод на „Без багаж“, тази неделя от 13.00 ч. по DIEMA.