Дани Спартак и Веселина Чилева от първите два сезона на Hell’s Kitchen България са в студиото на „На кафе” и разказват как са направили хипер скок в кариерите си след шоуто

Утре започва третият сезон на Hell’s Kitchen България, в който 18 участници ще се борят да отговорят на високите изисквания на шеф Виктор Ангелов и да стигнат до финала на шоуто.

Нико Тупарев: Шеф Виктор Ангелов е учител и ментор в Hell’s Kitchen България

Всички участници в шоуто до този момент се реализират изключително успешно в своята кариера. Участието на Дани Спартак и Веселина Чилева в първите два сезона на Hell’s Kitchen България им позволи да направят хипер скок в кариерите си и в момента Чилева е шеф в международна верига, а Дани Спартак сбъдна мечтата си и вече е собственик на ресторант. Днес те са на гости в студиото на „На кафе” и разказват за живота си след шоуто.

Нико Тупарев: Hell’s Kitchen e като лагер за олимпийски надежди

„Нямам търпение да видя новите жертви на шеф Ангелов. За мен шоуто си е един красив спомен. Дори негативните неща си припомням с усмивка”, каза Валентина Чилева.

„Емоции под налягане“ обещава новият сезон на Hell’s Kitchen

„При мен само хубавите спомени са останали. Имаше и трудни, но съм ги забравил. За мен този формат остава едно уникално изживяване”, добави Дани Спартак.

Готвачи със самочувствие и успешни кариери в битка за победа в новия сезон на Hell’s Kitchen България

„Аз поддържам връзка с някои от участниците от моя сезон. Вярвам, че на всеки се е отразило по позитивен начин. Изключително интересно беше чувството след като излязохме от предаването – отношението на хората по улиците, социалните мрежи, най-вече вълнението на семейството и приятелите около нас. Чисто професионално научих страшно много неща. Аз нямах чак толкова много опит преди предаването, но този интензивен курс в шоуто страшно много ми помогна. И в момента сбъдвам моята голяма мечта. Вече съм с шефска позиция в голяма верига. Пътувах много благодарение на предаването и на интереса, който шеф Ангелов събуди в много кулинарни отношения. Така че около мен е само щастие и позитивни емоции”, призна Чилева.

Шеф Виктор Ангелов: Търся великани в кухнята

„Аз имам собствен ресторант, който е изцяло с български продукти. Като кухня обхващаме по-широк спектър, но продуктите са с роден произход. Доста научих от предаването и благодарение на него си отворих очите колко трябва да се чете и учи постоянно. Не може да си тясно специализиран само в една кухня. Ако може да вземеш от всякъде по нещо, е най-добре. Това е рецептата за успеха”, разкри Дани.

1500 кандидати се бореха за място в третия сезон на Hell’s Kitchen България

Още интересни подробности от Кухнята на Ада във видеото.