Доротея и Димитър отпаднаха от надпреварата

Старозагорците Доротея и Димитър са четвъртата двойка, която се раздели с приключението „Един за друг“ тази седмица. Двамата се изправиха на елиминация срещу Божидара и Деян, но въпреки огромния си стаж в любовта, не успяха да стигнат по-напред в надпреварата.

Напрежението в „Един за друг“ расте

Доротея и Димитър опитаха нова стратегия в играта, която за съжаление нe се оказа печеливша. Доротея не успя да се справи с нейната задача и така загуби почти всички пари, които Димитър заложи. От своя страна той се представи неочаквано добре с мъжкото предизвикателство, но малкото спечелени пари застраши партньорите от попадане в дъното на класацията.

Голяма изненада за двойките в „Един за друг“

Двойката получи последен шанс да се спаси от елиминации по време на третото предизвикателство, но няколко грешни и необмислени хода им попречиха. Макар и да познават себе си добре, те не успяха да отгатнат какво мислят останалите участници един за друг.

Смелост и съобразителност в „Един за друг“

Доротея и Димитър ще бъдат специални виртуални гости в предаването „На кафе“ утре, 30 март, където ще разкажат повече за участието си в предаването и емоцията, която им е донесло то.

Повече информация за „Един за друг“ ще откриете във Facebook страницата, както и сайта на предаването.