Реджеп и Атанас са финалистите, които ще се борят за голямата награда от 100 000 лева

Топ готвачът Цветомир Тодоров напусна „Кухнята на ада” само ден преди големия финал. Френският възпитаник показа алхимични умения в приготвянето на храна, уникална прецизност и фино отношение към  детайла, но така и не успя да се докаже като наблюдателен и стабилен лидер.

Шеф Ангелов реши да изпита именно лидерските умения на Атанас, Реджеп и Цецо, като им постави едно от най-трудните предизвикателства – „В обувките на Шефа“. Тримата топ кулинари водеха кухнята на смени, а сушефовете Любен Койчев и Милена Димова имаха тайната задача да затрудняват черните куртки, като им поставят коварни капани.

Галя: Много израснах и научих в Hell’s Kitchen България

Първи на паса застана Цветомир, но напрежението взе превес и той не забеляза някои от най-големите „грешки“ на сушеф Койчев – суров картоф, вместо моцарела, завит в кадаиф, както и липсващото яйце в ястието „Шотландско яйце“. Цветомир допусна паниката да вземе превес и така и не успя да се заяви като силен лидер.

За разлика от него Атанас успя да „хване“ всички поразии на сушефовете и дебнеше като истинска хрътка, а Реджеп бе припрян, но и изненадващо галантен към шеф Димова.

Високи градуси преди финала на Hell’s Kitchen България

След вечерната резервация шеф Ангелов вече имаше кристална визия за това кои двама топ трябва да премерят сили за голямата награда.

Утре предстои да разберем кой от двамата – Реджеп или Атанас ще грабне голямата награда от 100 000 лева и ще се бъде отличен с титлата „Най-добър готвач на България“.

Не пропускайте зрелищния финал на Hell’s Kitchen България, утре от 21.00 ч. само в ефира на NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.