"Искам да възвърна доверието в българския street food", споделя топготвачът

Драгомир Танев и операторът Георги Георгиев посетиха топготвача в едно от неговите заведения, за да им сподели защо е избрал да заложи на българското и да отвори своя верига за бързо хранене.  

"Храненето на всеки народ е процес. Все повече хора искат да се олицетворят с българското.То отново е на мода. През годините съм работил в петзвездни хотели, в ресторанти със световни отличия, но там публиката е твърде отбрана. Аз имам нужда да бъда по-близо до хората и да мога да представя продукт, който е разпознаваем, желан, достъпен и български. В моите ресторанти балканските деликатеси да представени по автентичен начин, приготвени по специални рецепти с качествена суровина. Също така залагам на богатия асортимент", разказва шеф Ангелов.

По какъв начин коронакризата е засегнала ресторантьорския бизнес и какво е мнението на шеф Ангелов за предприетите мерки за подкрепата му, гледайте във видеото на "Събуди се".

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.