Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер, от 22:30 ч. по NOVA

Следователят Борис Донков е успешен полицай и обичан от съпругата си мъж. Но зад тази стабилна фасада, стои един човек, измъчван от вина и спомени за миналото. Какво го терзае толкова и ще намери ли начин да се справи с вътрешните си страхове?

Заплетени криминални сюжети и звезден каст в „Братя“ тази вечер по NOVA

Междувременно, на хоризонта се появява Драго - братът на Борис, загинал преди много години след трагичен инцидент. Какво се е случило с него, как е успял да изгради цяла бизнес империя и защо се крие от семейството си, под името Денис Топал?

Завръщайки се, по-могъщ от всякога, Драго е обсебен от желанието да отмъсти за годините страдание. Мисълта за отмъщение му дава смисъл и сили. Първият, взет на прицел, е известен наркобос, с прякор Кубата. Какво общо имат двамата и каква е целта на отвличането? 

„Братя“ задава нови тенденции сред българските сериали

Драматичните събития около наркобоса поставят под напрежение Борис и целия отдел за борба с наркотици в ГДБОП, за които става ясно, че на пазара има нов играч и той се бори за преразпределение на територии. 

Къде ще отведат разследванията и защо рекламната агенция на Лора - съпругата на Борис - е набелязана като следваща цел за Денис Топал?

Гледайте тази вечер от 22:30 ч. във втория епизод на сериала „Братя” по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Братя“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY