Не пропускайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. по NOVА

Лора е в шок от видяното на улицата. Тя не може да повярва на собствените си очи и е раздвоена - дали наистина е видяла лицето на Драго, или то просто е плод на страховете й от миналото. Припознала ли се е и защо споменът за другия брат толкова я плаши? Лора не издържа на напрежението и признава пред Борис за случката. Това рефлектира върху него с пълна сила и отключва смесица от гняв и вина, които избухват в паник атака. Влошеното здравословно състояние на Борис започва все повече да влияе върху неговата работа и той търси изход от ситуацията.

Денис Топал залага клопка на заместник министър в „Братя”

Напрежението в екипа на ГДБОП също нараства, когато младеж, надрусан с наркотика "синя муха", помита дядо и внучка на автобусна спирка. Борис и Калин тръгват спешно по стъпките на Боксьора - лице от групата на Денис Топал, когото подозират, че разработва канала за нова синтетика от Украйна. В преследването на Боксьора, Борис се натъква на странна находка, която му напомня за отдавна погребани тайни. Каква е причината мисълта за брат му да го съсипва психически и какво всъщност се е случило там, назад във времето?

Неочакван обрат в „Братя”

Битка на авторитети предстои в рекламната агенция на Лора. Тя е много неприятно изненадана, когато научава, че съдружничката й Ива наказва и глобява хостесите, без двете да са го обсъдили предварително. Лора счита това поведение за некоректно и иска обяснение от Ива, която, обаче, успява да обърне ситуацията в своя полза. Спечелената битка с Лора, се превръща в загубено сражение с хостесата Лина, която категорично отказва да се съобразява повече с рестрикциите на Ива и напуска агенцията по свое желание. Ива е притеснена от развоя на събитията, защото усеща, че зад самонадеяността на Лина стои нещо много по-сериозно.

Впечатляваща премиера за „Братя“ в ефира на NOVA

Светлина в тунела вижда Виктория - сестричката на Борис. Тийнейджърката съвсем случайно открива начин, по който може да надхитри властния си баща. Мнимото й приятелство със съученика Симеон се оказва единственият коз в ръцете на момичето, но дали тя ще съумее да използва шанса си правилно?

Гледайте тази вечер, от 22:30 ч., в следващия епизод на „Братя” по NOVA.