Не пропускайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. по NOVA

Опасност дебне Лора - очарователната съпруга на следователя Борис Донков. В дома им започват да се случват странни неща, които тя само предусеща, без да може да си ги обясни. Безпокойството й се засилва, когато вижда сянка от миналото. Лора е толкова разстроена, че не може да разбере - истина ли е онова, което е видяла с очите си или е само плод на нейните имагинерни страхове?

Отвличането на полицейския бус с конфискувания наркотик ескалира напрежението в ГДБОП. Действията на оглавявания от Борис отдел за борба с наркотици са дискредитирани и медиите ги осмиват. Гаврилов - началникът на дирекцията - е бесен на целия екип и изисква спешни действия по случая. Борис и Калин не могат да си обяснят допуснатата грешка и с още по-голямо настървение се впускат в разследване на цялата престъпна групировка. Ще попаднат ли на нова следа или ще се изложат още повече?

Неочакван обрат в „Братя”

В желанието си да разрастне своето влияние на наркопазара, Денис Топал опитва да стигне до влиятелни хора, от които да получи политически чадър. Той не се спира пред нищо и прави клопка дори на заместник министъра на отбраната - Петракиев, като го оплита в престъпните си мрежи. Ще се поддаде ли Петракиев на измамата или ще се усети навреме?

За своите цели Денис не се спира пред нищо и умело използва всеки, който може да му помогне в неговата сложна игра. В ръцете му попада и Лина - сексапилна хостеса от агенцията на полицейските съпруги Лора и Ива. Денис веднага вижда потенциала на красавицата и решава да я включи в своите схеми за разширяване на влиянието си. Защо предложението на бизнесмена шокира Лина и готова ли е да се включи в опасния му план срещу заместник министъра?

Отвличане, отмъщение и тъмни тайни в „Братя”

Опасно предложение получава и Вики - 16-годишната сестра на Борис от втория брак на баща му. Завъртайки се на почасова работа в агенцията на Лора, малката научава за интересни частни вечерни партита, организирани тайно от Ива - съдружничката на Лора. Без да подозират, в какво точно се забъркват, Вики и Ива влизат сред съмнителен кръг от хора с нечисти намерения. Едно запознанство по време на тези събития ще промени живота на Вики от тук нататък и ще предопредели съдбата ѝ. Какво ще се случи, ще разберем в четвъртия епизод на криминалната драма.

Гледайте тази вечер от 22:30 ч. в „Братя” по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Братя“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY