Не пропускайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. по NOVА

Борис и Калин стигат до все повече улики в разследването на каналите за внос и разпространение на новия наркотик “синя муха”.  Всички техни подозрения, както и доказателствата, събрани до момента, водят към украинския бизнесмен Денис Топал и свързани с него фирми. Още по-подозрителното е, че информацията за украинеца е изключително оскъдна – дори и във вътрешната им система, която показва забранен достъп. Каква е причината и кой пази бизнеса на Топал на толкова високо ниво? Загадките пред следователите се умножават с всеки следващ ход на разследването.

Чувство за срам и разочарование в „Братя“

Самият Денис прави свое собствено ужасяващо разкритие – момичето, което е изпратил право в лапите на влиятелен и агресивен бизнесмен, се оказва негова сестра. Денис е смазан от факта, че сам я е предал на Шопа, с пълното съзнание какво предстои да ѝ се случи. Той не е имал никаква представа за съществуването на Вики – попадайки в затвора преди 17 години, изцяло е скъсал връзката със семейството си и е предпочел да изчезне завинаги. Но изобщо не е подозирал, че баща му Велин вече има малка дъщеря от втория си брак. Денис разбира това съвсем случайно, в последния момент, когато Вики е отвлечена. Ще успее ли да я спаси, преди да се случи най-лошото?

Горещи следи в „Братя”

Фондацията на Снежа получава огромна сума като дарение за своята дейност. Снежа и нейната сътрудничка Ани са изумени от щедростта на тайнствения дарител. Те започват да кроят планове за наемане и голям ремонт на цяла къща, която могат да превърнат в защитено жилище за жени, жертви на насилие. Но кой е мистериозният благодетел и защо не иска да се афишира?

Не пропускайте да видите тази вечер от 22:30 ч. в новия епизод на "Братя" само по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Братя“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY