Актьорите повдигнаха завесата към сюжетната линия, която изправи един срещу друг лагерите „мъже“ срещу „жени“

„Семейство Чобанови изживяват ренесанса в любовта си след дълги години брак. Но ще им се случат и едни малки кризи, в които тепърва ще навлизат. Като цяло сме едно сплотено и обичащо се семейство, а Марияна се опитва да води тази линия на равнопоставеност в отношенията с мъжа си“, разказва Елена Атанасова.

Дълго пазена тайна и коварна мисия в „All Inclusive”

„Любовта е движещата сила и за моя персонаж. Понесен на крилете на любовта, г-н Парушев е влюбен в собственичката на хотела Елица и отива при нея, за да й помогне да развие хотела“, разкрива Петър Калчев.

„Моята героиня преживя своята драма в първи сезон и вече си е научила урока. Сега ще бъде по-силна, по-решена да промени семейния си живот към по-добро. Предстоят й хубави и важни за нея неща, които тя иска да споделя чрез семейството си", допълва актрисата.

„Каузата в този сезон на сериала е концентрирана върху природните и историческите богатства на нашата страна“, споделя Петър Калчев.

Военно положение в “All Inclusive“ – лагерите се разделят

За посланието - „Съкровището вътре в нас“

„Всеки един от нашите герои го търси и го открива дълбоко в сърцето си“, пояснява Елена Атанасова.

„За моя герой любовта е съкровището, което търси. Оказва се, че Парушев е бомба със закъснител. Той крие много изненади. В този сезон ще го видите в друга по-различна светлина. Той е влюбен и се е отървал от един свой неприятен порок - алкохола. Вече не пие, а шие“, разкрива още Петър Калчев.

Не пропускайте новия епизод на “All Inclusive” – всеки петък, от 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „All Inclusive“ на сайта на NOVA и във Facebook страницата на сериала.