Шоуменът разказа в „На кафе” за емоциите, които преживя по време на участието си във втория сезон на най-мистериозното шоу на NOVA

Миналата година Къци Вапцаров учуди панел и публика със забавния образ на Шапката, тази година той направо смая всички с представянето си като Бебето.

„Ето за тази реакция живеем в шоуто  - да видим опулените физиономии на панела”, казва с усмивка Къци Вапцаров, който си припомни реакциите в момента, когато свали маската си на сцената на „Маскираният певец”.

Шоуменът се пошегува, че задължително трябва да бъде част от третия сезон на предаването.

Къци Вапцаров зад маската на Бебето

Къци е предполагал, че миналогодишният панелист и тазгодишен водещ на шоуто Герасим Георгиев-Геро ще го разпознае. В разговор след падането на маската Геро му е признал, че и за момент не му е хрумвало, че той се крие зад маската на Бебето.

Водещият признава, че е гледал клипове с поведението на Димитър Рачков и Криско и се е опитвал да ги наподоби с държанието си на сцената. „Много ми хареса миналата година как Маги Джанаварова заставаше в балетна поза и аз се опитах да стоя по абсолютно същия начин. Гледах я специално и ми беше много приятно да имитирам нейната позиция”, признава за хитростите си Вапцаров.

Пейо Филипов: Моят фаворит в „Маскираният певец” е Баба Яга

„Идеята на участието ми тази година беше да направя женски образ. Избирах женски песни в женски тоналности, пеех много високо”, разказва той. Шоуменът съжалява за излизането си единствено, защото е подготвил още много хубави песни, които е искал да изпее на сцената като Бебето.

С широка усмивка телевизионният водещ казва, че коленете са го издали, че не е жена, и най-вече Азис, който до последно не се е отказал от убеждението си, че в образа на Бебето в мъж. „Аз бях единствената смела участничка, която си показа краката”, допълва шеговито той.

Падна деветата маска в „Маскираният певец“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Участието ми беше страшно удоволствие. Много съм благодарен на Маги Халваджиян, че ме покани за втория сезон. Аз се чувствах невероятно щастлив в това предаване и бях тъжен, когато си махнах маската, защото бях подготвил още много интересни неща и щуротии”, каза Къци.

Коя маска си харесва повече на Бебето или на Шапката и кога да очакваме неговия филм „Добри родители” – гледайте във видеото от „На кафе”.  

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.