В студиото на „Събуди се“ актьорите разкриха повече за героите и развитието им в историята на сериала

Актьорите, изиграли два от най-провокативните герои в историята на сериала, се събраха в студиото на "Събуди се", за да разкажат защо всеки сюжет има нужда от злодей или граничен образ. Васил Бинев и Моню Монев отправиха поглед към историята на „Откраднат живот“ и развитието на образите, които публиката е осъждала, разбирала и понякога дори обичала. „Няма как да не е тъжно след повече от 500 епизода. Аз самият участвам от пети сезон, а от тогава е имало толкова интересни срещи и моменти“, разказва Бинев, който влиза в ролята на безскрупулният Иво Фотев.

Филип Буков: Предстоят големи промени за д-р Хаджихристев в „Откраднат живот“

„Разделяме се с чувство за удовлетвореност - финалът ще бъде подобаващ! Доцент Мазов е един много труден човек, голям професионалист, но и с известна характеропатия. Познавам го безкрайно добре и знам дори как си носи чехлите у дома, защото самият аз предложих да ги влачи докато ходи, така че да се отличава. Интересно е какво се случва, ако го вземеш и го хвърлиш в неочаквани за него обстоятелства – не само образът имаше възможност да излезе от зоната на комфорт, но и аз като актьор“, споделя Моню Монев, който допълва, че с Васил Бинев имат 10-годишна история като колеги в театъра, а малко по-късно животът отново ги среща на снимачната площадка.  

Емил Марков: Нови обстоятелства ще накарат доц. Захариев да преосмисли живота си

Краят на една незабравима история ще започне с „Откраднат живот: Финалът“ на 23 февруари от 20:00 ч. по NOVA. По време на финалния сезон зрителите ще видят истинска трансформация в доцент Мазов, който ще покаже друга неподозирана страна. В болницата ще се завърне и Фотев, който отново ще се опита да промени ситуацията в болницата и политиката в своя полза. Феновете ще видят и как продължава историята на доктор Тасев и доктор Чилингирова, както и на Хаджихристев и сестра Райкова. По време на финалния сезон към каста ще се присъединят Алкесандра Сърчаджиева и Любо Нейков, които ще представят нова сюжетна линия.  

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY