Не пропускайте мистериозната екшън-комедия тази вечер от 22.00 ч.

Холивудските звезди Джеси Айзенбърг, Дейв Франко, Марк Ръфало и Уди Харелсън се събират отново, за да превърнат обира в магия в хитовата лента “Зрителна измама 2”. Илюзията на мистериозната екшън-комедия с трилър ще залее премиерно телевизионните екрани тази вечер от 22.00 ч. по NOVA. Майкъл Кейн и Морган Фрийман също се завръщат в образа на своите герои в продължението на хитовата мистерия “Зрителна измама”, а сред новите имена в актьорския състав са Даниел Радклиф, Лизи Каплан и Джей Чоу.

Преди три години „Зрителна измама” завладя сърцата на зрителите и спечели People's Choice Award за най-добър трилър филм с историята си за трупата илюзионисти “Четиримата конници”, които обират с магически трикове богати магнати, придобили състоянията си по нечестен начин, за да раздадат плячката си на обикновените хора, като истински съвременни последователи на Робин Худ.

Сценаристите Питър Киарели, Ед Соломон и Боаз Якин събират отново „Четиримата конници” за следващото им приключение, изпълнено с магия, напрежение и невероятни обрати, а на режисьорския стол сяда Джон Чу, известен с изключителния си визуален стил, доказан с работата му по “G.I. Joe: Ответен удар” и “Step Up: Революция”.

Новата мисия на “Четиримата конници” е да разобличат неетичните практики на технологичния магнат Уолтър Мабри, в чиято роля влиза Даниел Радклиф, познат на зрителите като изпълнител на главната роля в кино поредицата за Хари Потър. Илюзионистите обаче не предполагат, че Уолтър знае за техните намерения и също им подготвя номер, достоен за магьосник. Нещата са на път да излязат извън контрол, когато се появява и техният стар враг Артър Теслър (Майкъл Кейн), а ФБР отново е по петите им.

Дали този път “Четиримата конници” няма да попаднат в капан и ще им стигне ли магията, за да се спасят? Не пропускайте мистериозната екшън-комедия “Зрителна измама 2” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Редактор: Боряна Димитрова