Певецът сподели емоциите си минути, след като слезе от сцената на шоуто като победител с екипа на „На кафе”

Във втория лайв на шоуто за имитации Рафи влезе в образа на поп дивата Бритни Спиърс и изпълни едно от емблематичните й парчета I'm A Slave 4 U. Убедителното му представяне му донесе победата. „Не очаквах да победа. До последно мислех, че Михаела като Веселин Маринов ще спечели и след гласуването се оказа, че съм аз”, каза с усмивка изпълнителя.

„Това е един много силен сезон – толкова добри имитатори и персонификатори събрани на едно място. Всички се забавляваме изключително много – докато ни гримират, докато ни обличат, цари смях през цялото време. Забавляваме се и няма конкуренция между нас”, категоричен е певецът.

Бритни Спиърс донесе победа на Рафи във втория лайв на „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

„И аз, и много от другите участници сме печелили формата и сме тук да изпитаме себе си – докъде ще ни стигнат възможностите, за да се надскочим. Всеки се бори със себе си да надскочи ограниченията, които сам си е наложил като артист”, допълва Рафи.

ГАЛЕРИЯ: Втори лайв на девети сезон на "Като две капки вода" - All Stars

„Мисля, че образът ми на Бритни Спиърс беше успешен. Аз съм доста самокритичен и намирам грешките във всяко едно нещо, но когато съм на сцена се старая да не се оценявам. Оставям това за по-късно – на сцената се старая максимално да потъна в образа”, разказва изпълнителят, който истински впечатли жури и публика.

Какъв ритуал има той преди да се качи в асансьора на „Като две капки вода” и какво го държи здраво стъпил на земята – гледайте във видеото от „На кафе”.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.