Една от любимите млади актриси беше гост в студиото на „На кафе“. Какво да очакваме от Кая в новия сезон на медицинския сериал?

Чаровното откритие Неда Спасова разказа повече за снимките на финаления сезон на "Откраднат живот", който зрителите могат да гледат от вторник до четвъртък от 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Драматичен финал за един от любимите лекари в „Откраднат живот”

„Продължаваме да снимаме още няколко дни. Вълнувам се, защото, героинята ми се променя не само визуално, но и емоционално. Лично аз харесвам повече новата Кая – малко по-спокойна и по-уверена е в себе си. В този сезон предстои да се случат много неща, да се разплетат сюжетните линии около лекарите в „Св. Анастасия“, споделя Неда.

Гала не пропусна да я провокира да разкаже и за забавната страна на снимките на медицинската драма и смешните ситуации, в които изпада с колегите си на снимачната площадка. „Обичам да си правя шеги с останалите актьори от екипа. Разбира се, правя го с чувство за хумор и много любов. Смеем се много често на терен, понякога дотолкова, че просто трябва да си казваш „Стига вече, има сериал да снимаме", казва актрисата.

„Вкусът на историите“: Марта Вачкова и краят на ерата „Откраднат живот“

Сестра Райкова и д-р Хаджихристев са сред най-коментираните от феновете екранни двойки. „Радвам се, че зрителите усещат химията между двамата герои. С Филип сме приятели и за нас това може да означава само че сме си свършили добре работата“, споделя с усмивка Неда.

Как се овладява смеха по време на драматична сцена и каква е специалната й изненада за екипа на „Откраднат живот“, гледайте във видеото от „На кафе“.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY