Актрисата разказа в „На кафе” за емоциите покрай снимките на последния сезон на сериала

Д-р Зорница Огнянова се превърна в любим образ на феновете на медицинската поредица. Тя преживя сътресения, но и много положителни емоции. Как актрисата Диана Димитрова оценява пътя на своята героиня? „През последните години д-р Огнянова мина през метаморфози, през много случки, крайни емоционални състояния й се случиха – благодарение на това аз самата се научих да бъда по-търпелива. Аз съм човек на крайностите и при мен всичко е или до край или нищо”, казва тя.

Приключиха снимките на „Oткраднат живот“

„Винаги, когато съм отлагала нещо, дори най-малки ежедневни битови неща, после съм съжалявала горчиво. Затова е добре да си носим новите дрехи, както и 2020 г. го показа – да се наслаждаваме и да изживяваме всеки един момент”, споделя Димитрова.

Истината поставя на изпитание лекарите в „Св. Анастасия“

Актрисата признава, че се опитва да живее скромно и да не се привързва към материални неща – всяка година тя дарява част от дрехите си или ги изхвърля. „При мен има само картини, книги, котаракът ми, терариумът на дракона и това е всичко. Колкото по-минималистично, толкова по-добре за мен”, заявява Диана.

Човек на крайностите ли е и в рисуването и как се справя с цветовете в изкуството и в живота и за какво мечтае на този етап от живота си – гледайте във видеото от „На кафе”.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY