Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Благодарение на контактите на инспектор Жана Илиева, отдел “Убийства” се сдобива с ценна информация за мистериозния чистач от спортната зала. Подозренията им, че той има общо с изчезването на следователя Борис Донков, стават все по-правдоподобни. Но дали са във вярната посока, каква е самоличността на чистача и имат ли поръчител неговите действия?

Лора разбулва шокираща тайна в „Братя”

Информацията, която Лора получава от Калин за процеса на разследването, изостря до краен предел нейните страхове. Тя се решава на смел, но много рисков ход, за да стигне до истината за болезнените въпроси, които не й дават мира. Готова ли е, обаче, да се изправи лице в лице със събитията, на които става свидетел?

Искрите на привличане, прехвърчащи между Калин и Жана, започват да правят впечатление и на околните. Двамата умело се опитват да прикриват симпатиите си, но дали ще успеят да заблудят шефа на отдела – Димитър Черкезов?

Калин и Жана пред смразяваща гледка в “Братя”

В резултат на разговорите с психолога Румен, Симо взима решение да погледне страховете си право в очите. На щур купон със съученици, той отново вижда местния дилър и в него се отключват безсилието и отчаянието, които дълго потиска. Ще успее ли да ги овладее и с какво ще изненада своите приятели и дори самия себе си?

Не пропускайте новия епизод на "Братя" тази вечер от 22:30 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Братя“ за актуални новини. Епизодите на сериала можете да откриете във Vbox и на NOVA PLAY.