Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

След горещата следа, на която се натъква инспектор Жана Илиева, се зараждат подозрения, че един от бившите колеги на Калин в ГДБОП – Румен, може би има нещо общо с изчезването на Борис или поне разполага с някаква информация, но не я издава. Полицаите не изключват възможността, точно криминалният психолог да е помагал на престъпни кръгове по различни поводи, изискващи издаване на фалшиви експертизи. Началникът на отдел “Убийства”, обаче, смята, че тези отделни казуси може да нямат никаква връзка с разследването на техния случай. За разлика от Черкезов, Калин е почти убеден, че Румен се държи подозрително и започва да го следи. Какво ще открие инспектор Йосифов и ще го подведе ли интуицията му?

Жана с гореща следа по случая „Донков“ в „Братя“

Наследил наблюдателността и аналитичния ум на баща си, Симеон не може да се отърве от мисълта, че заведението, в което редовно ходят полицаите, всъщност е свързано по един или друг начин с бизнеса на бившия “Так Бар”. Симо набира смелост и решава да провери, с кого се среща официалният управител на заведението – Михов. На какво ще стане неволен свидетел и дали ще потърси съвета на баща си в тази заплетена ситуация?

Калин на тест с детектор на лъжата в „Братя”

Успял да спечели отново доверието на Лора, Драго се чувства вече по-добре с бъдещата майка на своето дете. Но една мисъл не му дава покой – той е убеден, че от бившата му любовница Юлия може да се очаква всичко. Бизнесменът постоянно е на тръни и ежедневно получава информация от хората си, на които е наредил да следят всяка стъпка на украинската милионерка. И се оказва прав в своите опасения. Красавицата има план как отново да го вкара в капана си, а решението й е твърде крайно. Какво е намислила този път и дали ще има успех?

Стела Ганчева: В „Братя” предстоят интересни обрати

Редовните работни срещи на Ива и Черкезов разпалват все по-силно симпатиите на полицая към жената на колегата му. Той вече е наясно със семейните проблеми на Йосифови и съчувства на пренебрегнатата съпруга. Впечатлен е от нейния чар и интелект, от класата и увереността, която тя излъчва като жена. Следователят трудно прикрива чувствата си и в един момент просто им се поддава. С какво внезапно ще изненада Ива и как ще реагира тя на неговия емоционален порив?

Не пропускайте да видите в новия епизод на "Братя" тази вечер от 22:30 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Братя“ за актуални новини. Епизодите на сериала можете да откриете във Vbox и на NOVA PLAY.