Не пропускайте специалната петчасова програма на предаването навръх Гергьовден от 07.00 ч. до 12.00 ч. по NOVA

Сутрешният блок NOVA „Здравей, България“ ще предложи на зрителите специална програма по случай Деня на Храбростта и празника на Българската армия. В празничното петчасово издание, което ще продължи от 07.00 ч. до 12.00 ч. на 6 май, водещите Лора Инджова и Виктор Николаев ще посрещнат любопитни гости в студиото в София, а специалните пратеници на NOVA ще направят съпричастни зрителите с честването на празника в цялата страна.

Емблематичното лице на NOVA Николай Дойнов ще предава директно от паметника на Незнайния воин в София освещаването на бойните знамена на българската армия и приемането на строя от президента на Република България – Румен Радев. Навръх Гергьовден опитните журналистически екипи на NOVA ще проследят още честванията в Деня на храбростта във Варна, Казанлък, авиобазата в Граф Игнатиево, както и от полигона на специалните сили в село Црънча.

Празничната картина в специалното издание на „Здравей, България“ ще допълнят редица звездни именици, а известни българи ще споделят лични спомени от казармата. В програмата ще се включат и военни експерти с коментар и допълнителна информация от честването на националния празник на Българската армия – 6 май.

Не пропускайте специалното петчасово издание на „Здравей, България“ на 6 май от 07.00 ч. до 12.00 ч. по NOVA.