Може ли да се смени гума за броени минути на 50 метра височина?

Екстремни предизвикателства ще изпитат волята за победа на участниците в новите епизоди на романтичното риалити на  NOVA „Един за друг“. След получения втори шанс, нито една от завърналите се двойки не успя да се пребори за оставане в предаването. На крачка от финала първи в генералното класиране са Тяна и Иво, а на второ Полина и Мохамед. В златната среда се позиционират Тина и Станимир, които бяха безупречни в екшън изпитанието миналата седмица. На четвърто място са Денислава и Даниел и последни – Яница и Момчил.

Зорница и Валентин отпаднаха от романтичната надпревара „Един за друг“

В първата игра за тази седмица дамите ще се изправят пред предизвикателството на една от ултимативните мъжки дейности. Върху нестабилна платформа високо във въздуха те ще трябва да сменят спуканата предна лява гума на ретро автомобил. Условието е за броени минути да вземат новата гума от багажника и да извършат необходимия ремонт. Могат да разчитат единствено на смелостта си и на кратки инструкции за монтаж.

Кръстословица изпитва ума и физиката на двойките в „Един за друг”

Ще разбият ли дамите стереотипа за мъжка и женска работа? Какви ще са следващите две изпитания и кои четири двойки ще се отправят към финала, ще разкрият новите епизоди на любимата романтична надпревара тази седмица по NOVA.

Гледайте втория сезон на „Един за друг“ - от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.