Младата двойка разказа в „На кафе” как са се почувствали след обрата, който се случи на финала на шоуто

Тина и Станимир се включиха специално за предаването от Бристол, Англия, където живеят. Те тъкмо са се завърнали там след участието си в „Един за друг”. „Все още сме много емоционални и много развълнувани от финала”, каза Тина.  

Последната игра във втория сезон на предаването се оказа много трудна за тях двамата. „Това определено не беше нашата игра – балансът много ни куца, синхронът – също. Доказвали сме го многократно. Но въпреки това ние сме много щастливи, че така се развиха нещата и дори да бяхме спечелили наградата, а не сърцата на другата двойка финалисти, може би нямаше да е толкова голяма победата, колкото беше за нас. Чувстваме се истински победители”, допълни тя.

Тина и Станимир: Тръгваме си от „Един за друг“ като победители

Тяна и Иво – двойката, която спечели финалното предизвикателство и реши да раздели наградата с Тина и Станимир, споделиха в „На кафе”, че още преди са коментирали, че искат да направят този жест към техните лични фаворити, с които се оказаха на финала. „Ние бяхме в шок. Не го очаквахме!Дърпахме се първоначално, но те бързо ни убедиха”, казаха двамата.

Двете двойки са обсъдили възможността да похарчат част от парите заедно като отидат на екскурзия.

Връщайки се назад Тина и Станимир споделят, че тя е била инициаторът, който ги е записал на кастинг за най-романтичното риалити. Връзката им е била в етап, в който се е нуждаела от нещо такова, а и заради пандемията се е наложило за втори път да си отменят сватбата.

„В шоуто ние се видяхме по нов начин. Аз съм благодарна за това, защото видях в него, че той може да не играе на всяка цена – може да няма толкова спортна злоба и спортен хъс. В реалния живот той дава всичко, за да победи – дори да играем на „Не се сърди, човече”. Видях го в по-улегнала светлина и ми хареса”, каза с усмивка Тина.

Тяна и Иво са големите победители във втория сезон на „Един за друг“

„Определено и двамата се видяхме в друга светлина. Тя ми показа, че може да е борбена. Много неща, които открих у нея в нормалното ни ежедневие нямаше как да видя”, допълни Станимир.

Двойката беше сред най-обичаните в предаването. Те отдават това на своята непринуденост и това, че са приемали много от нещата на шега. „Благодарен съм, че по този начин са ни харесали”, допълни той.

Кога е планирана сватбата им и защо предложението за брак е толкова смешно, че Станимир предпочита Тина да разказва за него – гледайте във видеото.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.