Актьорът разкрива как се развива героят му в хитовия сериал в ефира на NOVA и какво колекционира в свободното си време

Сериалът "Пътят на честта" се завърна с ураган от емоции и неочаквани обрати, което предизвика изключителен интерес от страна на зрителите на NOVA. Продължава участието на младия и чаровен актьор Петър Дочев във втори сезон на популярния сериал и пред репортер на „На кафе“ той споделя какво да очакваме от героя му Асен, най-добрия приятел на главния герой Калоян, в предстоящите епизоди на поредицата.

„Ураганът се дължи на силните антагонисти. Влизат много мощни актьори, в лицето на Койна Русева, Деян Донков и Орлин Павлов, от които аз продължавам да се уча. Също така се включват. Лошите стават много солидна бригада, която ще допринесе за противодействието на Калоян и в лицето на моя милост Асен“, разказва Петър за ескалиращото напрежение и неочакваните обрати, които предстоят в сериала.

„Троянски кон“ в „Пътят на честта“

„В първи сезон всичко беше прекрасно. Но някъде в края на сезона, Асен реагира с уплах. Не мисля, че е извършил предателство спрямо Люба. Аз защитавам героя си, който в онзи период на реакцията се намира в последните момчешки години и на прага на мъжествеността. Нормално е да се случват подобни лутания“, разкрива актьора на какво се дължи разривът и загубата на доверие във връзката между героя му и Люба (изиграна от прекрасната актриса Илияна Коджабашева).

Илиана Коджабашева: Основният проблем на героинята ми Люба е, че не слуша сърцето си

„Много обичам да пътувам и да скитам. Често си взимам паузи и заминавам сам нанякъде. Разхождам се, отсядам при различни хора, говоря с непознати. Това ми доставя огромно удоволствие. И този опит го описвам, засега за себе си“, споделя с какво обича да се занимава в свободното си време Петър, който се оказва истински колекционер на спомени.

Не пропускайте „Пътят на честта“ от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.

Актуална информация за "Пътят на честта" може да откриете във Facebook страницата и Instagram акаунта на сериала. Всички епизоди от поредицата могат да бъдат проследени в NOVA PLAY.

Последвайте NOVA във  Facebook и Instagram.