За певеца, за любовта му към музиката и към публиката и за още нещо...

Репортерът на NOVA Драгомир Танев се свърза с изпълнителя, който в момента е на турне в САЩ, за да си поговорят повече за предстоящите му концерти, за участието му като панелист в „Маскираният певец“ и за плановете му след завръщането му у нас.

Падна четвъртата маска в „Маскираният певец“ – сезон 3 (ВИДЕО+СНИМКИ)

„В момента с Галена се намираме в Илинойс, Чикаго, на 30 км от Даунтаун, където пожелахме да отседнем, за да сме далеч от шума. Тук, на няколко минути от центъра, е такова спокойствие, сякаш си във филм. Мега хубаво е!“

„Нашето мини турне започва от 9 октомври в Чикаго. На 11 сме в Нейпълс, Флорида, на 13 – в Лас Вегас. След това се прибираме, защото „Маскираният певец“ ме чака. Аз не мога без тях, а те – без мен. Вече си липсваме! Това е едно турне, организирано от един изключителен PR Петя Романова. Тук сме заедно с нея с и с колегата Иво Моллов-Гуги, които ще свири с нас на живо пред няколко хиляди българи. Тук има комисия, която отговаря за всеки концерт. Има хора и полиция, които се грижат точно за това – да броят какво значи 50% или 30%.“

В „Маскираният певец“ AZIS е панелистът, познал най-много от маските. На какво се дължи това?

„Аз съм прекалено интуитивен и ухото ми е огромно. Трудно мога да бъда излъган. Веднъж, ако се объркам, вторият път мога да разпозная кой е. Всички маски са толкова хубави! Шоуто е толкова готино, че не ми се иска да свършва! То е най-гледаното и разтърсващото в българския ефир! Вече имам съмнения за някои мои колеги и приятели, които се крият под маските. Сега, когато се върна, ще видите какво значи поголовна чистка! Ще разпозная всичките!“, заканва се AZIS.

Дарин Ангелов – за емоциите зад маската на Гларусът в „Маскираният певец“

„Българите тук също са запознати добре с всички маски. Вълнуват се от шоуто!“, категоричен е той.

Какво ново могат да очакват феновете на AZIS след завръщането от турнето му от САЩ, гледайте във видеото.

Повече информация за „Маскираният певец“ можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто. Припомнете си и най-забавните моменти от миналите сезони на „Маскираният певец“ в канала на предаването във Vbox7.com.