Не пропускайте новата романтична поредица всеки делничен ден от 25 октомври

Завладяващата поредица „Черно-бяла любов” ще направи премиера в българския ефир в понеделник (25 октомври) от 12.30 ч. по NOVA. Придобилият международна популярност турски сериал ще срещне зрителите с разтърсващата история на млада лекарка, която се сблъсква с хладнокръвен убиец с тежко минало. Какво ще се случи, когато жената, която спасява животи, е пленена от мъжа, който ги отнема? Зрителите ще могат да проследят в епизодите на премиерната поредица всеки делничен ден от 12.30 ч. по NOVA.

Ферхат е наемен убиец, който работи със своя чичо – също престъпник. Аслъ е млада лекарка с идеали. Един ден пътищата им най-неочаквано се пресичат. Докато се опитва да хване мъж, който предава общия им бизнес, Ферхат го застрелва. Той обаче му е нужен жив и го откарва в болницата, където лекарката Аслъ поема случая. В един свят на покварени отношения и амбиции за власт, тези две противоположни личности неусетно започват да се сближават. Животът на Ферхат обаче е твърде мрачен, за да му позволи да се потопи в чиста любовна история. Ще имат ли щастливо бъдеще двамата влюбени, въпреки всички опасности, които ги очакват?

Зад разтърсващия сюжет на „Черно-бяла любов” стоят сценаристите Ейлем Джан Полат и Сема Ергенекон и режисьора Ясин Услу. За изиграването на контрастните образи на главните герои създателите първоначално се спират на Туба Бююкюстюн и Къванч Татлъту. Окончателният им избор обаче остава звездата с над 20 роли в киното и телевизията – Бирдже Акалай, и Ибрахим Челик Кол, който бързо печели сърцата на зрителите с ролите си в „Парк: Наркотерор“ и „Само ти“. Силният актьорски състав е допълнен от Мухамед Узун Ер, Арзу Гамзе Кълънч и Селин Шекерджи. Сериалът придобива огромна популярност сред телевизионната аудитория, която води и до създаването на римейк в Украйна, озаглавен „Na tvoey storone”.

Не пропускайте началото на премиерния сериал „Черно-бяла любов” на 25 октомври от 12:30 ч. по NOVA.