Гледайте новия епизод на семейната комедия този петък от 20:00 ч. по NOVA

Внезапната поява на Явор (Юлиян Малинов) в курорта Албена провокира големи изненади за някои от героите в следващия епизод на „All Inclusive” този петък по NOVA. Пламен (Любен Кънев) добре познава ски инструктора от зимната им почивка в Банско и няма много приятни спомени от него. Научавайки, че навремето Явор е бил първата любов на неговата съпруга Елена (София Маринкова), Пламен едва успява да преодолее ревността си. По ирония на съдбата този път ролите се обръщат, защото Явор се оказва гадже на Лили (Елена Василева) – аниматор и барманка в курорта. Неволно създаденият любовен триъгълник, в който попада Пламен, му се струва абсурден, но ще го постави в неочаквана въртележка от събития.

Неочакван гост преобръща играта в „All Inclusive“

Парушев (Петър Калчев) е истински объркан след като разбира, че точно Марина (Яна Огнянова) е мистериозният враг, когото толкова време издирват. Той решава да запази в тайна флирта си с горещата блондинка, защото се страхува от реакцията на своя съдружник Емил (Явор Борисов). Ситуацията се усложнява още повече, когато Марина изисква от влюбения Йордан да играе двойна игра, за да го превърне в своето тайно оръжие за унищожаването на конкурентния бар „Виктория“. Ще се поддаде ли Парушев на чаровната манипулаторка или съвестта му ще се окаже по-силна?

Явор Борисов: Усещането да работя в „All Inclusive” е супер!

Чефо (Любомир Бъчваров) и Евдокия (Нели Монеджикова) са силно притеснени от поведението на малката Стефани (Дебора Жечева), която откриват гримирана и облечена като жена. Провалената среща на Стефи и опитът й да подражава на големите момичета плашат нейния дядо и двамата с Евдокия са готови да вземат крайни мерки. Те прибират при себе си малката, която трябва да остане с тях до края на почивката. Другите малчугани от детската банда не са съгласни с „наказанието“ и търсят начин да спасят своята приятелка от скуката при възрастните. Какво са намислили и ще сработи ли хитрият им план да върнат Стефани обратно във веселата компания?

Гергана Данданова и Юлиян Малинов: Любовта беше като гръм от ясно небе

Боян (Димитър Живков) и Надя (Йоанна Начева) вече са уморени да крият връзката си от всички и решават да огласят тайната. Но трябва да го направят в точното време, на точното място и то със специален подход, защото Надя очаква съпротива от страна на своето семейство, заради разликата във възрастта им. Има ли основание да се притеснява дъщерята на Чобанови, ще успеят ли влюбените да поднесат тази информация по най-подходящия начин и каква огромна изненада ги очаква в хотела, ще стане ясно в новия епизод на „All Inclusive” този петък от 20:00 ч. по NOVA.

Гледайте „All Inclusive” всеки петък от 20:00 ч. по NOVA!

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.